• Українська
  • English
×

Курсанти 1-го курсу Херсонського факультету ознайомилися з діяльністю Ізолятора тимчасового тримання № 1 ГУНП в Херсонській області

217 липня в рамках ознайомчої практики курсантів 1-го курсу Херсонського факультету ОДУВС працівниками кафедри професійних та спеціальних дисциплін факультету було організовано екскурсію до Ізолятора тимчасового тримання № 1 ГУНП в Херсонській області.

3Збудований за європейськими стандартами ізолятор тимчасового тримання є одним із найкращих серед відповідних закладів в Україні за побутовими зручностями для затриманих і взятих під варту осіб. В ізоляторі використано передові технології організації охорони, відеоспостереження, зв’язку та сигналізації. Кожна особа, що утримується в ізоляторі, перебуває під контролем завдяки відеоспостереженню, встановленому у кожній камері, зображення виводиться на монітори чергової частини. Через систему відеонагляду працівники ізолятора стежать за безпекою затриманих у камерах. В ізоляторі працюють спеціально навчені інспектори з прав людини, які гарантують безпеку та гідні умови перебування особи в ізоляторі тимчасового тримання.

4Курсанти мали нагоду почути безпосередньо від начальника сектору організації діяльності ізоляторів тимчасового тримання при ГУНП у Херсонській області Олексія Сердюка розповідь про функції та особливості організації роботи ізоляторів, порядок виконання службових обов’язків співробітниками підрозділу ІТТ та ін.

Майбутнім працівникам поліції було запропоновано екскурсію по Ізолятору тимчасового тримання № 1, ознайомлення з порядком прийняття та умовами утримання затриманих. Курсанти висловили щиру вдячність керівництву ізолятора за надану можливість познайомитись з їх роботою, цікаву інформаційну розповідь та відповіді на запитання.

Перейти до вмісту