• Українська
  • English
×

Курсанти 1-го курсу Херсонського факультету ОДУВС ознайомилися з діяльністю Ізолятору тимчасового тримання № 1 ГУНП в Херсонській області

24 липня в рамках проведення заходів ознайомчої практики курсантів 1-го курсу Херсонського факультету ОДУВС працівниками кафедри професійних та спеціальних дисциплін Херсонського факультету було організовано екскурсію до Ізолятору тимчасового тримання № 1 ГУНП в Херсонській області.

22 Збудований за європейськими стандартами ізолятор тимчасового тримання є одним з найкращих серед відповідних закладів в Україні за побутовими зручностями для затриманих і взятих під варту осіб. В ізоляторі використано передові технології організації охорони, відеоспостереження, зв’язку та сигналізації. Кожна особа, що утримується в ізоляторі, перебуває під контролем завдяки відеоспостереженню, встановленому в кожній камері, зображення виводиться на монітори чергової частини. Через систему відеонагляду працівники ізолятора стежать за безпекою затриманих у камерах.

33В ізоляторі працюватимуть спеціально навчені інспектори з прав людини, які гарантуватимуть безпеку та гідні умови перебування особи в ізоляторі тимчасового тримання.

Курсантам Херсонського факультету ОДУВС працівник Ізолятору тимчасового тримання № 1 при ГУНП у Херсонській області розповів про специфіку його роботи, порядок виконання службових обов’язків співробітниками підрозділу ІТТ, призначеного для тимчасового утримання осіб, затриманих за підозрою у вчиненні злочину та ін.

Перейти до вмісту