• Українська
  • English
×

КУРСАНТ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ З КОЗАЦЬКОГО ДВОБОЮ

З 28 листопада по 02 грудня 2017 року в м. Харкові вперше в Україні відбувся Чемпіонат світу з козацького двобою серед дорослих, юніорів та юнаків, метою котрого була популяризація і подальший розвиток виду спорту «козацького двобою в Україні та світі, військово-патріотичного та спортивного виховання молоді, підвищення кваліфікаційного рівня спортсменів та суддів.

Змагання проводились на базі КП «Харківський палац спорту». Всього у змаганнях брало участь 950 спортсменів різних вікових категорій з України та дванадцяти країн (Іран, Туреччина, Азербайджан, Туркменія, Таджикистан, Узбекистан, Арменія, Грузія, Польща, Литва, Румунія, Молдова та ін.).

Курсант 3 курсу Херсонського факультету рядовий поліції Владислав Дисятов боровся у двох вагових категоріях 65,0 та 70,0 кг.

За результатами поєдинків Владислав посів у цих вагових категоріях перші місця і був нагороджений дипломами та медалями. Варто зазначити, що майбутній офіцер-поліцейський є кандидатом у майстри спорту з рукопашного бою, тривалий час захоплюється цим видом змішаних єдиноборств.

В командному заліку командою-переможцем стала Україна.

Приєднуємося до вітань на адресу переможця та бажаємо йому подальших спортивних перемог.

 

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту