• Українська
  • English
×

Круглий стіл за участю регіонального представника уповноваженого ВРУ з прав людини в Херсонській області

До тижня права в Україні та Дня юриста, 8 жовтня, курсанти 301 навчального взводу разом із своїм наставником – доцентом кафедри загально-правових та соціально-гуманітарних дисциплін Козачок-Труш Н.В. взяли участь у круглому столі на тему «Актуальні питання розвитку України».

Захід проводився на базі Херсонського економічно-правового інституту за участю регіонального представника уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Херсонській області Тропіної О.Л., викладачів та студентів ХЕПІ, курсантів Херсонського факультету.

Серед важливих тем круглого столу обговорювалися питання перспектив членства України в НАТО, вступ або нейтралітет України, зміна поколінь в українській політиці як тенденція оновлення національної політичної еліти, а також антикорупційна політика в сучасній Україні.

Курсантам та студентам було запропоновано обрати тезу або антитезу та за допомогою аналізу  відстояти власну думку. У ході круглого столу було проведене опитування щодо покращення діалогів юристів, пропозицій проведення таких заходів, а також актуальних тем для майбутніх бесід.

Перейти до вмісту