• Українська
  • English
×

Конференція трудового колективу ОДУВС

14 квітня 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулася конференція трудового колективу за участю делегатів від науково-педагогічного, командно-адміністративного, навчально-допоміжного персоналу, курсантів та студентів університету.

dsc_0061_1

????????????????????????????????????

Перед початком конференції ректор Одеського державного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук представив колективу університету нового проректора навчального закладу. Ним став  майор поліції Анатолій Нікітін, який до недавнього часу обіймав посаду начальника відділу матеріального забезпечення ОДУВС.

Під час  роботи конференції було розглянуто питання про обрання делегата від університету на з’їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 12 квітня 2017 року № 589 «Деякі питання Організаційного бюро з підготовки та проведення з’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ» потрібно було обрати одного делегата від університету, який буде брати участь у з’їзді представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ. На цьому з’їзді будуть обирати двох представників до складу Ради прокурорів України.

Отже, під час роботи конференції трудового колективу університету, шляхом голосування та відповідно до вимог чинного законодавства, було обрано одного делегата від Одеського державного університету внутрішніх справ для участі у з’їзді, а саме: проректора державного університету – директора навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання підполковника поліції Андрія Холостенка.

Перейти до вмісту