• Українська
  • English
×

Команда КВК ОДУВС “Курортна зона” пройшла у півфінал 18-го чемпіонату Асоціації команд КВК Одеської Області

5-7 жовтня 2017 року в смт. Затока Білгород-Дністровського району Одеської області відбувся відбірковий турнір 18-го чемпіонату Асоціації команд КВК Одеської Області.

У турнірі взяли участь 14 команд КВК з різних куточків Одеської області, а саме: “Ананьївський уєзд” (м. Ананьїв), “Тілігул” (Петрівський державний аграрний технікум), “Драйв” (м. Рені), “Все свои” (м. Южний), “Влипли” (Овідіопольський район), “Два лебедя” (м. Чорноморськ), “Топ Компанія” (смт. Ширяєве) та багато інших команд м. Одеси та Одеської області. У свою чергу, представниками від Одеського державного університету внутрішніх справ на турнірі стала команда КВК “Курортна зона”.

18 відбірковий турнір Асоціації команд КВК Одеської області поділився на дві частини. У першій частині гри змагалися шкільні команди КВК (Шкільна ліга), а у другій – дорослі команди КВК міста Одеси та Одеської області (Ліга Регіон).

Сама гра складалася з 3-х конкурсів – весела візитка, розминка та конкурс однієї пісні. За результатами гри у наступний етап чемпіонату (півфінал) пройшли 12 команд, в тому числі і команда КВК нашого університету “Курортна зона”.

Загалом, усі команди подарували глядачам максимум позитивних емоцій, таланту та почуття гумору.

Результат гри:

1-ше місце Команда КВК “Курортна зона” (ОДУВС)     28,8

2-ге місце Команда КВК “Тилигул” (ПДАТ)     27,6

3-тє місце “Топ Компанія” (смт. Ширяєве)     27,4

Перейти до вмісту