• Українська
  • English
×

Команда Херсонського факультету стала призером першості з настільного тенісу за програмою обласних студентських спортивних ігор

photo_2021-03-19_13-18-52-218 березня курсанти та студенти Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ брали участь у змаганнях з настільного тенісу на першість Херсонських обласних студентських спортивних ігор серед команд закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації, котрі проходили на базі спортивної зали Херсонського національного технічного університету.

photo_2021-03-19_13-18-51У змаганнях збірні команди факультету були представлені у складі двох юнаків та двох дівчат кожна, які гідно боролися за звання кращого спортивного колективу серед ЗВО області з цього виду спорту.

photo_2021-03-19_13-18-50За результатами ігор команда дівчат-спортсменів підрозділу здобула друге призове місце, пропустивши тільки досвідчених спортсменок з Херсонського державного університету. Команду дівчат відзначено відповідними дипломами Херсонського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

photo_2021-03-19_13-18-50-2Команда хлопців теж цього року вперше посіла друге місце, поступившись у фіналі лише студентам Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Також було визначено переможців у особистому заліку.

photo_2021-03-19_13-18-52Проректор державного університету − декан Херсонського факультету Олексій Соловей привітав учасників-призерів змагань з перемогою.

Приєднуємося до вітань, бажаємо курсантам вдачі й успіху та подальших спортивних досягнень.

Спортсмени факультету продовжують тренуватися і готуються до наступного виступу на спортивних змаганнях − першості з волейболу, котра найближчим часом буде проводитись за програмою обласних студентських ігор.

Вітаємо наших спортсменів-призерів!

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту