• Українська
  • English
×

КАРАНТИН – ЦЕ НЕ КАНІКУЛИ: ТРИВАЮТЬ ДИСТАНЦІЙНІ ЗАНЯТТЯ З ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

2Згідно з рішенням Кабінету Міністрів України, по всій території України продовжено карантин до 24 квітня 2020 року. Але карантин – це не канікули. Продовжуються заняття з оперативно-розшукової діяльності для здобувачів вищої освіти. За допомогою сучасних інформаційно-комунікаційних технологій науково-педагогічні працівники кафедри оперативно-розшукової діяльності здійснюють освітній процес на належному рівні.

3Працівниками кафедри оперативно-розшукової діяльності проводяться дистанційні заняття з курсантами факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції ОДУВС.

4Заняття проводили в.о. професора кафедри оперативно-розшукової діяльності кандидат юридичних наук, доцент Сергій Албул та в.о. викладача кафедри оперативно-розшукової діяльності Ігор Форнальчук.

5Згідно з розкладами здобувачі вищої освіти навчаються за дистанційною формою навчання за допомогою віртуальної програми управління курсами Moodle. На період карантину науково-педагогічні працівники кафедри оперативно-розшукової діяльності відповідно до розкладів навчальних занять вносять навчально-методичні матеріали до віртуальної програми управління курсами Moodle.

6Дистанційно курсантам для самостійної роботи пропонуються як теоретичні, так і практичні завдання, обговорюються проблемні питання.

Також, здобувачі вищої освіти мають можливість ознайомитись з навчально-методичними матеріалами до навчальної дисципліни на офіційному сайті університету у Електронному репозитарії (http://dspace.oduvs.edu.ua/).

Після виконання завдань курсанти надсилають їх викладачам для перевірки та подальшого оцінювання.

Перейти до вмісту