• Українська
  • English
×

Карантин – це час для саморозвитку!

????????????????????05 травня викладач кафедри мовної підготовки факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Христина Павлюк взяла участь у вебінарі «Developing speaking skills for discussion-based exam tasks», організованому Міжнародним освітньо-методичним центром Dinternal Education спільно з видавництвом Pearson.

????????????????????Спікером виступав Сем Маккін – методист Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education, викладач англійської мови (кваліфікація DELTA).

Під час вебінару обговорювали такі теми:

– етапи підготовки і проведення дискусії та публічного діалогу на занятті з англійської мови;

????????????????????– комунікативна цінність екзаменаційних завдань для успішної іншомовної компетентності загалом.

Також викладач взяла участь у вебінарі «Локалізація ПЗ – адаптація продуктів до вимог місцевих ринків» (07.05.2020), де спікером виступала комп’ютерна лінгвістка, професорка Інституту прикладних наук Ангальт (Німеччина) Ута Зеевальд-Хеег, організатор Літньої школи перекладу. Спікер вебінару розповіла про локалізацію програмного забезпечення (ПЗ), яка включає переклад елементів інтерфейсу для користувача, адаптацію ПЗ до прийнятих у країні норм та стандартів, адаптацію цифрових форматів, форматів дат і часу, грошових одиниць. Кожен учасник мав можливість поставити питання в чаті і отримав вичерпну відповідь.

????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту