• Українська
  • English
×

КАФЕДРУ КРИМІНАЛІСТИКИ, СУДОВОЇ МЕДИЦИНИ ТА ПСИХІАТРІЇ ОДУВС ВІДВІДАЛИ ДІТИ

Безпека вдома, на вулиці та в школі – аби вберегти дітей від можливих загроз, працівники кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії Одеського державного університету внутрішніх справ розповіли маленьким гостям про комплекс превентивних заходів.

Співробітники кафедри майор поліції Олександр Заєць, підполковник поліції Ігор Горбаньов, Дмитро Афонін та Оксана Байдан вчили школярів, як обрати безпечний шлях з дому до школи, яку небезпеку становлять незнайомі предмети та як швидко покликати на допомогу поліцію.

Профілактичні заходи розпочалися зі знайомства дітей з історією університету та умовами проживання курсантів вишу. Далі для дітей була поведена лекція на тему «Сучасні можливості криміналістики під час розслідування правопорушень», а також продемонстровано способи дактилоскопії пальців рук.

Тож працівники кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії Одеського державного університету внутрішніх справ провели даний захід з метою підвищення правової обізнаності та захищеності дітей.

Перейти до вмісту