• Українська
  • English
×

Інтерактивна лекція для студентів

Днями в рамках договору про співпрацю представниці Одеського державного університету внутрішніх справ завідувач кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Олена Ковальова та доцент кафедри кримінального права та кримінології Людмила Кулик провели для студентів 1-го курсу Одеської національної академії харчових технологій інтерактивну лекцію з питань правового виховання молоді.

Профілактика правопорушень серед молоді є запорукою розбудови правової держави та сприяє зменшенню рівня злочинності в суспільстві. Під час лекції було звернено увагу на розповсюджені серед молоді правопорушення, особливості відповідальності за їх вчинення тощо. Також студенти Одеської національної академії харчових технологій мали можливість поставити запитання, на які отримали детальні та професійні відповіді.

Під час зустрічі представників Одеського державного університету внутрішніх справ та керівництва Одеської національної академії харчових технологій була досягнена домовленість про подальшу співпрацю.

Перейти до вмісту