• Українська
  • English
×

Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» серед курсантів та студентів вишу

Днями на факультеті № 3 Одеського державного університету внутрішніх справ проведено інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?» серед курсантів та студентів вишу.

Гра складалася з 2-х раундів по 12 запитань, які містили знання з усіх галузей навчальних дисциплін середнього та вищого рівня. Загальна кількість запитань – 24.

Захід проводився з метою формування престижу знань у курсантсько-студентському середовищі, підвищення інтересу до обраної професії, а також розширення кругозору та розвитку юридичного мислення.

У грі взяли участь 4 команди: по одній від кожного факультету. Факультет № 1 представляла команда під назвою: «Спецпідрозділ»; Факультет № 2 – «Діти-правоохоронці»; Факультет № 3 – «Елементарно»; Факультет № 4 – «Lawyers».

Змагання пройшли досить активно, цікаво та змістовно. Окрім ерудованості, всі учасники продемонстрували своє вміння працювати в команді, високий інтелектуальний рівень підготовки, увагу, логічні здібності та активну зацікавленість грою.

Переможцем гри стала команда факультету № 1 під назвою «Спецпідрозділ», на 2-му місці команда «Елементарно», на 3-му місці – «Діти- правоохоронці», а 4-те місце посіла команда факультету № 4 «Lawyers».

Тож, вітаємо переможців та учасників змагань і бажаємо їм успіхів у подальших інтелектуальних баталіях та здобутті нових знань!

 

Перейти до вмісту