• Українська
  • English
×

Інструктаж із забезпечення публічного порядку

img_1530img_155417 жовтня працівники та курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ взяли участь у інструктажі спільних нарядів патрулювання щодо забезпечення публічної безпеки та порядку на території Приморського району міста Одеси.

З метою надання практичної допомоги Головному управлінню Національної поліції в Одеській області в забезпеченні публічної безпеки і порядку на території обслуговування, закладом вищої освіти щоденно виділятиметься 50 офіцерів та курсантів, які в період з 17 до 30 жовтня в складі спільних нарядів з поліцейськими ГУНП та Управління патрульної поліції в Одеській області ДПП Національної поліції України нестимуть службу на визначених маршрутах патрулювання.

img_1549img_1545Метою патрулювання є запобігання правопорушенням, розкриття злочинів та стабілізація криміногенної ситуації в рамках комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання, яке наразі триває на території міста.

Правоохоронці були націлені на сумлінне виконання покладених на них обов’язків та чітке дотримання дисципліни й законності під час несення служби.

Тож, у супроводі досвідчених поліцейських курсанти та слухачі магістратури ОДУВС матимуть змогу закріпити на практиці здобуті в університеті знання та навички.

img_1533 img_1540 img_1555

Перейти до вмісту