• Українська
  • English
×

ІНОЗЕМНА МОВА ДЛЯ МАЙБУТНІХ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ

З метою формування професійної іншомовної компетентності майбутніх поліцейських в Одеському державному університеті внутрішніх справ проведено Олімпіаду з німецької мови серед курсантів 1-3 курсів.

23Захід проводився з метою формування комунікативної компетентності, активізації навчально-пізнавальної діяльності та підвищення мотивації й стійкого інтересу майбутніх правоохоронців до вивчення іноземної мови.

До складу журі увійшли старший викладач кафедри іноземних мов кандидат педагогічних наук Алла Бочевар, доцент кафедри цивільно-правових дисциплін кандидат юридичних наук Світлана Мирза та старший викладач кафедри іноземних мов Катерина Драпалюк.

45Усі учасники мали змогу перевірити свої знання з німецької мови, виконуючи завдання з відповідного виду мовленнєвої діяльності, збагатитися новими знаннями і здобути цінний досвід. Завдання, на думку учасників, були цікавими і стимулювали їх до активізації творчих здібностей.

За результатами олімпіади найбільшу кількість балів набрали:

— курсант 204-го взводу факультету № 2 Марина Шпак, яка посіла 1-ше місце;

67— курсант 204-го взводу факультету № 2 Карина Козовякіна, яка здобула 2-ге місце;

— курсант 204-го взводу факультету № 2 Денис Бершадський, який посів 3-тє місце.

Переможці конкурсу були нагороджені пам’ятними подарунками та дипломами.

Слід зазначити, що олімпіада з німецької мови – це очний конкурс майстерності курсантів креативного застосування теоретичних знань, уміння обирати оптимальні шляхи і методи вирішення комунікативних задач професійного спрямування.

    8 9 10 11 12 13

Перейти до вмісту