• Українська
  • English
×

«Хто кращий»: курсантський батл між хлопцями та дівчатами

img_3778Кажуть, що жінки та чоловіки зовсім різні, одні – з Венери, інші – з Марсу. Хто розумніший:  хлопці чи дівчата? Тисячі років людство шукає відповідь на це філософське питання.

16 грудня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулась інтелектуально-розважальна гра «Хто кращий» серед дівчат та хлопців – курсантів 1-го курсу факультету № 2.

img_3774У цьому заході взяли участь шість дівчат та шість хлопців. У команді дівчат зібралися старанні, доброзичливі, чуйні, відповідальні, цілеспрямовані, добрі, веселі та симпатичні. У чоловіків – веселі, кмітливі, розсудливі, впевнені, врівноважені, серйозні та наполегливі.

img_3782Запекла боротьба між дівчатами та хлопцями була поділена на шість раундів: «Збери літери», «Вгадай пісню», «Хто я?», «Бліц», «Перший, другий, третій», «Дивоглядки».

Завдання були досить складними та водночас веселими та цікавими. Учасники повинні були відповідати на питання, виконувати завдання, швидко реагувати та, звичайно, мати терпіння дійти до фінішу.

Незважаючи на сильне протистояння, дружня атмосфера панувала серед учасників конкурсу, які розвінчали стереотипи та  подарували веселий настрій усім глядачам.

Дуель чоловічого та жіночого світів завершився впевненою перемогою дівчат з рахунком 2:4.

Вітаємо переможниць!

 

Перейти до вмісту