• Українська
  • English
×

ХЕРСОНСЬКИЙ ФАКУЛЬТЕТ ОДУВС ЗУСТРІЧАВ ГОСТЕЙ

До початку вступної кампанії 2018 року залишилося зовсім небагато часу, а з урахуванням особливостей вступу до закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання системи МВС можна сміливо говорити, що набір абітурієнтів вже у самому розпалі: йде збір документів, підготовка до проходження військово-лікарської комісії та вступних іспитів з фізичної підготовки, щомісяця проводяться дні відкритих дверей Херсонського факультету ОДУВС.

28 квітня за звичаєм в останню суботу місяця в стінах Херсонського факультету приймали майбутніх абітурієнтів. Програма заходу була традиційно насичена інформацією. По-перше, методичними фахівцями проведено консультативну зустріч із запитаннями-відповідями щодо умов вступу та навчання на факультеті.

По-друге, у ході екскурсії по факультету гості особисто побачили, де проходять лекції та практичні заняття, побутові умови проживання та харчування курсантів.

Третім етапом були показові вступні екзамени з фізичної підготовки та практичні заняття у стрілецькому тирі факультету.

Звертаємо увагу випускників шкіл та інших середніх навчальних закладів, що до офіційного початку вступної кампанії залишилося не так багато часу. Найбільш сильний у регіоні за кадровим та науковим потенціалом наш навчальний заклад успішно готує юристів для усіх правоохоронних органів. Запрошуємо на денну та заочну форму навчання майбутніх курсантів та студентів.

Перейти до вмісту