• Українська
  • English
×

ХЕРСОНСЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТИ СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ М. ОЛЕШКИ, ЯКИЙ ПРОВОДИВСЯ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МОЛОДІ

24 червня 2017 року збірна команда курсантів Херсонського факультету ОДУВС за підтримки керівництва підрозділу брала участь у спортивних змаганнях з волейболу пляжного за програмою Відкритого чемпіонату м. Олешки, що проводився виконавчим комітетом Олешківської міської ради з нагоди святкування Дня молоді.

Місто Олешки − сусідній районний центр Херсонської області. Змагання проводились на спортивній площадці зони відпочинку міського пляжу, що знаходиться на набережній річки Дніпро поблизу місцевої ДЮСШ.

У спортивних змаганнях брало участь 8 команд місцевих підприємств, установ та громадських організацій − «Укртелеком», ФК «Динамо», КП «Водоканал», «Міська рада», КП «Олешки-спорт», «МЧС», «Фантазер» та команда Херсонського факультету ОДУВС.

До складу команди факультету увійшли три курсанти 2 курсу − Гарасько Андрій (207 навчальний взвод), Ніколайчук Анатолій (204 навчальний взвод) та Гузар Дар’я (204 навчальний взвод), а також чотири курсанти 1 курсу − Міньє Віктор, Чернега Василь та Присяжна Карина (110 навчальний взвод) та Прохода Денис (109 навчальний взвод).

Змагання проводились у два етапи: спочатку після жеребкування команди змагалися між собою у двох підгрупах (розподілені по чотири команди в кожній), а у фіналі чемпіонату учасники, які посіли 1 та 2 місця у своїх підгрупах, змагалися за призові місця чемпіонату в цілому.

У своїй підгрупі збірна факультету посіла друге місце, здобувши дві перемоги в трьох іграх. Змагаючись у фіналі за 3-4 місця з місцевою волейбольною командою ФК «Динамо» у непростій боротьбі наші спортсмени перемогли і посіли третє призове місце.

Волейбольну команду Херсонського факультету «Легіон» організаторами змагань нагороджено грамотою міського голови м. Олешки Д.М. Воронова, а також вручено цінний подарунок − набір напою Кока-кола.

Крім того, впродовж дня курсанти не тільки активно займалися фізичною культурою, а й встигли засмагнути на спекотному літньому сонці, подихати свіжим повітрям та покупатися у теплих водах річки Дніпра. Також учасники спортивних змагань із задоволенням послухали вокальні виступи місцевої молоді, брали участь у «Водній битві» тощо.

Варто відзначити, що цей захід носив і профорієнтаційний характер − багато представників місцевої молоді та батьки цьогорічних випускників загальноосвітніх шкіл м. Олешки мали змогу побачити представників нашого навчального закладу, поспілкуватися з ними про умови навчання, уточнити спеціальності, за якими навчаються студенти та курсанти у виші МВС України. Така інформація була їм досить корисною напередодні обрання абітурієнтами вишу для вступу і здобуття майбутньої професії юриста.

З новими враженнями та масою позитивних емоцій від участі у заходах з нагоди Дня молоді курсанти повернулися до навчального закладу, де на них чекають підручники та наполеглива підготовка до успішного складання заліків та екзаменів літньої сесії.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту