• Українська
  • English
×

Екскурсія курсантів Херсонського факультету ОДУВС до Музею ГУНП в Херсонській області

2-n-g-kdhДнями кафедрою професійних та спеціальних дисциплін Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ для курсантів І курсу була організована екскурсія до Музею Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

1-n-g-kdhЕкспонати музею поліції відображають процес становлення правоохоронних органів Херсонщини. Основну увагу привертають рідкісні архівні та історичні знімки, документи, особисті речі та нагороди працівників.

У музеї представлені зразки уніформи правоохоронців різних років, розміщено фотогалерею керівників, які очолювали Херсонську міліцію у різні періоди. Документально-речові матеріали розкривають характер і особливості роботи Національної поліції Херсонщини, її роль у охороні громадського порядку, боротьбі зі злочинністю. 3-n-g-kdh

Працівники музею показали курсантам колекції холодної та вогнепальної зброї, вилученої у злочинців, підроблені гроші, документи та фотографії, а також зразки вогнепальної зброї та спецзасобів підрозділів поліції.

У музеї розміщено експозицію, присвячену антитерористичній операції на сході України, та Меморіальний комплекс на честь працівників, загиблих під час виконання службових обов’язків.

Перейти до вмісту