• Українська
  • English
×

Дотримання рівних прав та можливостей майбутніх курсантів університету

Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін провів робочу зустріч з помічницею з гендерних питань вишу Вікторією Томіною.

img_7902Питання, які обговорювалися стосувалися заходів, які необхідно здійснити, щоб майбутні курсанти, котрі вже сьогодні зараховані на навчання до університету, почували себе рівними та захищеними.

img_7893«Сьогодні, завершуючи вступну кампанію для майбутніх курсантів, ми вже можемо говорити про те, що співвідношення хлопців та дівчат складає приблизно 65 на 35 відсотків відповідно. Вже через два тижні вони приєднаються до дружньої родини нашого університету і дуже важливо, щоб жоден з них не відчував проблем, пов’язаних з перебуванням у новому колективі», – зазначив ректор університету.

Очільник вишу наголосив на необхідності проведення з курсантами, які прибудуть до університету, ознайомчих зустрічей, бесід, а також створення курсантського активу для своєчасного реагування на ті проблемні питання, які можуть виникнути у зв’язку з проходженням навчання в університеті.

Своєю чергою, Вікторія Томіна доповіла про заплановані з майбутніми курсантами заняття за темою «Толерантність та недискримінація в роботі поліцейського» щодо дотримання принципу забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків у своїй діяльності.

Перейти до вмісту