• Українська
  • English
×

Додаткове позапланове вивчення адміністративного законодавства

img_4821Продовжується проведення позапланових занять з курсантами 302 навчального взводу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності, які тривають з 18.11.2020 по 04.12.2020 в спеціалізованій «Інтерактивній класній кімнаті» з викладачами кафедри адміністративної діяльності поліції та практичними працівниками поліції.

img_4897Курсанти 302 взводу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності через карантинні обмеження вивчали деякі навчальні дисципліни практичного спрямування в дистанційному режимі і тому додаткова нагода для відпрацювання особливостей підготовки адміністративних матеріалів є вкрай важливою. Так, представниками кафедри адміністративної діяльності поліції заплановано проведення ряду позапланових занять з курсантами для формування у них вмінь та навиків поліцейської діяльності. Адже одна справа – досконало знати законодавство, а інша – вміти застосувати знання у практичній діяльності.

img_4899Так, протягом двох робочих днів вже проведені заняття з майором поліції Русланом Карагіозом, який працює дільничним офіцером поліції Приморського ВП міста Одеси ГУНП в Одеській області та за сумісництвом є доцентом кафедри адміністративної діяльності поліції. На занятті з ним були розглянуті особливості підготовки макету адміністративного матеріалу за статтею 175-1 КУпАП. Наступного дня з доцентом кафедри полковникомimg_4820 поліції Анатолієм Десятником курсанти розглянули послідовність оформлення адміністративного матеріалу за статтею 185-7 КУпАП.

Також курсанти поспілкувались з начальником відділу служби 102 УОАЗОР ГУНП в Одеській області підполковником поліції Романом Лишковятом, який розповів про особливості роботи служби 102, ознайомив майбутніх практиків із специфікою роботи системи централізованого управління нарядами поліції (система «Цунамі») та специфікою схеми реагування на заяви та повідомлення громадян.

Перейти до вмісту