• Українська
  • English
×

До уваги вступників!

Сьогодні, 13 травня, згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 05.04.2019 № 441 «Про затвердження Порядку організації та проведення вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти», в Одеському державному університеті внутрішніх справ розпочалась реєстрація учасників на тестування (ЄВІ з іноземної мови та ЄФВВ з права та ТЗНПК) для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня Магістр за спеціальністю 081 Право, яка триватиме до 18.00 03 червня 2019 року за адресою: м. Одеса, вул. Успенська, 1.

Для вступу на основі іншої спеціальності документи про вищу освіту приймаються на реєстрацію з 13 травня до 18.00 31 травня 2019 року.

Для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня Магістр за спеціальністю 124 Системний аналіз реєстрацію учасників на тестування з іноземної мови проводитиме Приймальна комісія Одеського державного університету внутрішніх справ з 13 травня до 18.00 03 червня 2019 року за адресою: м. Одеса, вул. Успенська, 1 (особи, які мають освітній ступінь Магістр, складають іспит з іноземної мови в університеті після здачі фахового додаткового випробування).

На реєстрацію при собі мати:

– документ, що посвідчує особу (паспорт);

– ідентифікаційний код;

– документ про освіту або довідку щодо планового строку завершення навчання на отримання диплому 2019 року;

– фото 3х4 – 2 шт.

Перейти до вмісту