• Українська
  • English
×

До ОДУВС завітав представник національної жандармерії Франції

0ec123c3-8496-45bb-a3a3-09aaac58909eb4c56237-dab9-4043-90eb-6600f7602d4f24 вересня до Одеського державного університету внутрішніх справ завітав іноземний представник Дені Патрік Шатон (громадянин Французької Республіки), капітан поліції національної жандармерії Франції, викладач Департаменту мовної підготовки Академії жандармерії міста Рокфор, який  пробуде в нашому закладі вищої освіти до 27 вересня.

Іноземний фахівець прибув з метою проведення зустрічі в рамках «Програми обміну поліцейськими» Європейського поліцейського коледжу (CEPOL).

Зустрічали гостя проректор Одеського державного університету внутрішніх справ Сергій Кузніченко та викладач кафедри мовної підготовки Наталія Бааджи. Під час зустрічі було обговорено подальше співробітництво між навчальними закладами в рамках CEPOL.

img_2716img_2699Іноземний представник був ознайомлений з роботою кафедри тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки, був присутнім на занятті з вогневої підготовки 3-ого курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності. Окрім цього, співробітниками кафедри було продемонстровано роботу мультимедійного та стрілецького тирів.

Після цього гість завітав до Музею Одеського державного університету внутрішніх справ, де ознайомився з історією становлення нашої Альма-матер як закладу вищої освіти.

На завершення дня іноземний гість у супроводі викладача кафедри мовної підготовки Наталії Бааджи направився на оглядову екскурсію Одесою для того, щоб ближче познайомитися з історією нашого міста.

Перейти до вмісту