• Українська
  • English
×

До ОДУВС завітали учні Одеського юридичного ліцею

9 лютого 2018 року за ініціативи кафедри тактико-спеціальної та вогневої підготовки й кафедри спеціальної фізичної підготовки в Одеському державному університеті внутрішніх справ проведено захід профорієнтаційного спрямування для учнів Одеського юридичного ліцею Одеської міської ради Одеської області.

Головною метою заходу стало роз’яснення майбутнім абітурієнтам переваг навчання та здобуття вищої юридичної освіти в ОДУВС.

Під час зустрічі ліцеїсти мали змогу відчути себе повноцінними вихованцями вишу та відвідати заняття з фізичної підготовки й тактико-спеціальної та вогневої підготовки, у процесі яких дізнатися більше про діяльність університету та ознайомитися з роботою кафедр.

Після занять перед присутніми виступив відповідальний секретар приймальної комісії ОДУВС Сергій Радєв, який у ході спілкування з вихованцями юридичного ліцею розповів про історію нашого вишу, його структуру, проінформував про існуючі в університеті спеціальності, умови вступу у 2018 році, а також відповів на поставлені запитання.

У свою чергу адміністрація ліцею висловила вдячність представникам Одеського державного університету внутрішніх справ за надану інформацію та цікаву, пізнавальну і водночас корисну презентацію діяльності закладу вищої освіти.

Перейти до вмісту