• Українська
  • English
×

До ОДУВС на Дні відкритих дверей завітали майбутні абітурієнти

29 та 30 листопада у головному навчальному корпусі Одеського державного університету внутрішніх справ відбулися Дні відкритих дверей, під час яких абітурієнтів та їх батьків ознайомили з можливостями здобуття якісної освіти у виші системи МВС.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Перед абітурієнтами виступила відповідальний секретар приймальної комісії Людмила Панасенко, яка детально розповіла про наявні в університеті факультети, спеціальності, а також ознайомила з особливостями вступу до ОДУВС.

Майбутні вступники мали змогу поставити актуальні питання щодо необхідних конкурсних предметів та багато іншого. Детально були презентовані науково-освітні можливості, що пропонує виш, та продемонстровано профорієнтаційний відеоролик.

Крім цього, абітурієнтів проконсультували стосовно напрямків підготовки та спеціалізацій бакалаврів і магістрів юридичного факультету.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Також зі школярами поспілкувались старший інспектор відділу комплектування капітан поліції Емілія Лаврик та старший інспектор з особливих доручень сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в Одеській області старший лейтенант поліції Микола Твердохліб, які розповіли про особливості оформлення особових справ кандидатів на бюджетну форму навчання.

Після офіційної частини на гостей університету чекали виступи творчих колективів художньої самодіяльності вишу, які подарували всім можливість насолодитися талановитим виконанням відомих пісень.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Далі школярів ознайомили з діяльністю підрозділів університету, зокрема продемонстрували роботу кафедри тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки, а також показали правильне виконання комплексної силової вправи. Разом з цим, гості мали нагоду на власні очі побачити зразки озброєння і спеціальних засобів вибухотехнічної служби та спеціального підрозділу КОРД.

Щорічно конкурс на вступ до вишу тримається на високому рівні, і не дивно, адже професії, яким навчають в ОДУВС, завжди затребувані й шановані в суспільстві. Крім того, університет славиться прекрасним викладацьким складом, люди, віддані своїй справі, які шанують букву закону і прищеплюють курсантам та студентам свою любов до юриспруденції.

Запрошуємо абітурієнтів на навчання в ОДУВС, і нагадаємо – тут навчаються кращі. Станьте частиною нашої великої і дружньої сім’ї.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????img_5745 img_5747 img_5749 img_5758 img_5760 img_5766 img_5771 img_5781 img_5789 img_5804 img_5808 img_5813 img_5846 img_5852 img_5864 img_5869 img_5875 img_5888

Перейти до вмісту