• Українська
  • English
×

До Херсонського факультету завітали представники Державної прикордонної служби України

Згідно раніше узгодженої начальником департаменту юридичної діяльності Державної прикордонної служби України генерал-майором Петром Крисою та проректором державного університету – деканом Херсонського факультету Олексієм Солов’єм спільної ініціативи 25 квітня до актової зали ХФ ОДУВС завітала делегація Державної прикордонної служби України.

4Мета візиту – презентація Держприкордонслужби України та запрошення випускників факультету з числа студентської молоді до подальшої служби із захисту кордонів нашої держави. У ході зустрічі були окреслені особливості служби за контрактом, перспективи та матеріальне забезпечення. Зроблено відеопрезентацію.

Керівництво університету та Херсонського факультету ОДУВС вживає всіх можливих заходів щодо подальшого працевлаштування студентів, які отримують освіту за контрактною формою навчання. А зацікавленість представників різних органів державної влади у співпраці з майбутніми випускниками свідчить про належний рівень їх освіти та престижність навчання у закладі вищої освіти зі специфічними умовами навчання.

Перейти до вмісту