• Українська
  • English
×

День знань у Херсонському факультеті ОДУВС

211Святкові заходи з нагоди Дня знань відбулися у Херсонському факультеті ОДУВС. Для близько двох сотень курсантів та студентів це перше свято на шляху опанування професії.

До всіх причетних до свята – здобувачів освіти, викладачів, ветеранів навчального закладу, батьків – звернувся проректор державного університету – декан Херсонського факультету Олексій Соловей: “Прийміть щирі вітання з нагоди свята – Дня знань. Цей день для першокурсників особливий, адже він символізує початок нового етапу в житті. 1213Саме освіта та знання є справжнім безцінним надбанням народу, який визначає його потенціал та розвиток на багато десятиліть вперед. Навчайтеся, цілеспрямовано опановуйте знання, набувайте необхідні навички, набирайтеся досвіду. Усе це знадобиться Вам на терені служіння Батьківщині”.

Символи навчання в Херсонському факультеті – залікову книжку та ключ знань – отримали ті, хто вступив на навчання до ХФ ОДУВС у цьому навчальному році: студентка 1-го курсу Яна Домантович та курсант 101 навчального взводу рядовий поліції Андрій Сотніков.

1  10  14

Перейти до вмісту