• Українська
  • English
×

День відкритих дверей у Херсонському факультеті ОДУВС

24 лютого 2018 року у Херсонському факультеті ОДУВС проведено День відкритих дверей. Перед початком вступної кампанії така форма профорієнтаційної роботи є актуальною та показовою: як то мовиться, краще один раз побачити на власні очі.

img_3273dsc06686Близько п’ятдесяти майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків з Херсона, Херсонської та Миколаївської областей особисто ознайомилися з умовами навчання на факультеті. У рамках стандартної програми Дня відкритих дверей відбулася консультативна зустріч з керівництвом підрозділу та екскурсія по факультету. Майбутні абітурієнти побачили, як проходять практичні стрільби з табельної вогнепальної зброї у стрілецькому тирі. Курсанти 2-3 курсів продемонстрували, як проходить вступний іспит з фізичної підготовки.

Уся інформація, отримана під час відвідування Херсонського факультету, допоможе майбутнім абітурієнтам зорієнтуватися у тонкощах вступу та навчання у відомчому закладі зі специфічними умовами навчання, зважити свої сили, а у разі необхідності і додатково потренуватися перед іспитами.

Нагадуємо, що Дні відкритих дверей проходитимуть у Херсонському факультеті ОДУВС щомісяця в останню суботу. Вже 24 березня ми знову запросимо всіх бажаючих до себе в гості.

Херсонський факультет ОДУВС

Перейти до вмісту