• Українська
  • English
×

Чоловіча збірна ОДУВС стала Чемпіонами XXVI обласних студентських ігор з таїландського боксу

12-14 квітня 2018 року в місті Одесі відбулись змагання з таїландського боксу за програмою XXVI обласних студентських ігор ЗВО ІІІ-ІV рівнів акредитації, участь в яких взяла чоловіча збірна спортсменів Одеського державного університету внутрішніх справ.

Змагання проходили на базі спортивного комплексу Одеської національної академії харчових технологій. Близько 150 спортсменів з 7  закладів вищої освіти у своїх вагових та вікових категоріях зійшлися в боротьбі за першість.

Чемпіонат відбувся з метою популяризації та розвитку таїландського боксу, підвищення спортивної майстерності, виявлення найсильніших, а також обміну досвідом між провідними спортсменами та тренерами.

Продемонструвавши неабиякий спортивний хист, за результатами змагань чемпіонами у своїх вагових категоріях стали: Роман Вагилевич, Михайло Пашаєв, Олег Тимощуг, Михайло Пішенин. Призерами змагань стали Віталій Чебанов, Юрій Проданюк, Андрій Городецький, Олександр Гончаров.

Слід зазначити, що чоловіча збірна команда Одеського державного університету внутрішніх справ посіла перше загальнокомандне місце, ставши беззаперечними чемпіонами XXVI обласних студентських ігор.

По закінченню змагань спортсмени були нагороджені пам’ятними дипломами.

Тож, вітаємо вихованців вишу з черговою перемогою та бажаємо подальших успіхів на спортивній арені.

Перейти до вмісту