• Українська
  • English
×

Члени наукового гуртка кафедри кримінального процесу взяли участь у VIII Всеукраїнській школі з кримінального права та процесу

4-5 листопада 2017 року у місті Харкові представники Одеського державного університету внутрішніх справ взяли участь у VIII Всеукраїнській школі з кримінального права та процесу.

У заході взяли участь члени наукового гуртка кафедри кримінального процесу – курсанти 4-го курсу факультету № 3 Ганна Симонова, Ольга Бойко, Богдана Іщук, Таїсія Бабенко, Вікторія Рекечинська, Ольга Фірсова, Володимир Гнасевич, Федір Чифліклій.

VIII Всеукраїнська школа з кримінального права та процесу стала одним з наймасштабніших заходів цього року, яка зібрала у столиці кримінального права близько 300 людей.

Протягом двох днів школи, учасники насолоджувались яскравою та насиченою програмою. Основну увагу було приділено практичним аспектам кримінального права та процесу. Серед спікерів були представники різноманітних правових сфер: спеціалісти з розслідування злочинів; державні службовці; адвокати – гуру кримінального процесу та багато інших.

Учасники школи мали змогу дізнатися про роботу правників-практиків, особливості функціонування НАБУ, порядок звернення до ЄСПЛ, про подання електронних доказів та можливість їх використання у кримінальному провадженні та інші особливості сучасного кримінального процесу та кримінального права.

Дані заходи дуже корисні для майбутніх правоохоронців, адже вони допомагають сформувати уявлення про практичну роботу та удосконалити знання з кримінального процесу та права.

 

Перейти до вмісту