• Українська
  • English
×

ЧЕРГОВІ СПОРТИВНІ ЗДОБУТКИ КУРСАНТІВ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ

22-23 березня в м. Снігурівка Миколаївської області збірна команда Херсонського факультету ОДУВС брала участь у відкритому турнірі з боротьби дзюдо серед юнаків та дорослих.

Змагання проходили на базі місцевого спортивного клубу єдиноборств. У турнірі взяли участь біля 330 учасників у різних вікових та вагових категоріях з багатьох регіонів України (міст Київ, Кривий Ріг, Одеса, Миколаїв, Південноукраїнськ, Херсон, Гола Пристань, Олешки, смт. Березнегувате, Олександрівка, Першотравневе та ін., а також з Молдавії).

Курсанти Херсонського факультету у цьому турнірі здобули ряд перемог. Так, рядовий поліції Данило Зіньковський, курсант 102 навчального взводу, у ваговій категорії 66 кг посів 1 місце.

Другі місця посіли рядовий поліції Владислав Білоус (вагова категорія 66 кг) та рядовий поліції Сергій Резанов (вагова категорія до 81 кг), обидва курсанти 102 навчального взводу.

Курсанти-переможці та призери змагань нагороджені дипломами та медалями.

У відповідності до вимог Положення про Єдину спортивну класифікацію України, затвердженого наказом Мiнiстерства молоді та спорту України від 11.10.2013 року № 582, рядовому поліції Денису Проході, курсантові 3-го курсу Херсонського факультету, за досягнуті спортивні результати й успішні виступи на змаганнях різного рівня з дзюдо присвоєно спортивний розряд кандидата у майстри спорту України з цього виду спорту (посвідчення № 2902, видане Управлінням молоді та спорту Миколаївської облдержадміністрації, наказ від 28.02.2019 № 65).

Тренер − старший викладач кафедри спеціальної фізичної та вогневої підготовки Зіньковський А.С., майстер спорту України з самбо та дзюдо.

Приєднуємося до поздоровлень на адресу Дениса та побажаємо курсантові подальших перемог у житті, чергових здобутків у спортивних змаганнях та в навчанні.

Проректор державного університету − декан Херсонського факультету Олексій Соловей під час традиційного шикування перемінного особового складу підрозділу на стройовому плацу привітав спортсменів з досягнутими результатами.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

02-zinkovskij 03-bilous 04-rezanov

Перейти до вмісту