• Українська
  • English
×

Чергове засідання ректорату в ОДУВС

dsc_0756_120 листопада в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулось чергове засідання ректорату.

На початку заходу ректор університету В’ячеслав Аброськін вручив диплом кандидата юридичних наук викладачу кафедри кібербезпеки та інформаційного забезпечення Олені Мельніковій.

Далі грамоту, Кубок та подарунковий сертифікат на суму 2000 грн. за 3-тє місце за результатами змагань Динаміади-2019 Одеської обласної організації ФСТ “Динамо” України серед колективів фізкультури І групи вручено полковнику поліції Володимиру Дулгеру, завідувачу кафедри тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки.

dsc_0769_3Разом з цим, 10 листопада було проведено змагання з волейболу на першість Одеського державного університету внутрішніх справ. За результатами змагань грамоту та медаль за здобуте 1-ше місце вручено капітану команди факультету кримінальної поліції рядовому поліції Миколі Сіромашенку, курсанту 2-го курсу. За здобуте друге місце грамоту та медаль від ректора університету отримав капітан команди факультету досудового розслідування рядовий поліції Денис Медлярський, курсант 2-го курсу. dsc_0775_4Грамоту та медаль за 3-тє місце отримала команда факультету превентивної діяльності і капітан команди рядовий поліції Катерина Осташ, курсант 3-го курсу.

Відповідно до порядку денного на засіданні ректорату керівники підрозділів звітували про діяльність факультетів, Навчально-наукового інституту права і кібербезпеки та Академії поліції. Крім цього, були розглянуті питання про організацію освітнього процесу в університеті, про стан дисципліни та законності, а також про підготовку об’єктів університету та службового автотранспорту до експлуатації у зимовий період.

Перейти до вмісту