• Українська
  • English
×

Булінгу – ні: правила безпеки. Інструкція для дітей

????????????????????????????????????????????????????????????????????????22 січня професор кафедри адміністративної діяльності поліції Олена Ковальова на запрошення адміністрації Одеської спеціалізованої школи № 35 провела тренінгове заняття для учнів старших класів на тему «Булінгу – ні: правила безпеки. Інструкція для дітей».

Безпека учнів – спільна відповідальність батьків, вчителів та безпосередньо самих дітей. Тому інформаційно-просвітницькі заходи з питань протидії булінгу мають охоплювати кожного з них. Адже обізнані – значить захищені!

Під час зустрічі в інтерактивній формі були розглянуті питання щодо розповсюдженості та видів булінгу, його причин та наслідків, відповідальності, наведені випадки притягнення батьків учнів до адміністративної відповідальності за вчинення їх дітьми булінгу, а також сформульовані поради для уникнення булінгу,???????????????????????????????????????????????????????????????????????? основна з яких – не замовчувати випадки булінгу та своєчасно звертатись за допомогою до дорослих, яким довіряєш, або до Національної гарячої лінії.

Учасники заходу брали активну участь в обговоренні проблеми булінгу та погодились, що безпечне шкільне середовище – це спільна відповідальність, а також пообіцяли сприяти протидії булінгу в їх класі та школі.

Також при нагоді в школі була проведена профорієнтаційна робота, під час якої доведено правила вступу до Одеського державного університету внутрішніх справ та переваги навчання в університеті.

Перейти до вмісту