• Українська
  • English
×

БЛАГОДІЙНИЙ ЧЕЛЕНДЖ КАФЕДРИ ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ – «ДОПОМОЖИ СВОЇМ СУСІДАМ»

23Однією з груп ризику щодо можливості захворювання на COVID-19, викликаного новим коронавірусом, є люди похилого віку та люди з хронічними хворобами і слабким імунітетом. Вони більш схильні до розвитку тяжких захворювань. Їм особливо потрібно бути максимально убезпеченими – обмежити контакти та не перебувати в людних місцях. Багато з них мешкають поряд з нами – це наші сусіди.

З метою надання благодійної допомоги особам, які входять до групи ризику, науково-педагогічним складом кафедри оперативно-розшукової діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції розпочато челендж «ДОПОМОЖИ СВОЇМ СУСІДАМ».

У челенджі взяли участь – в.о. завідувача кафедри Сергій Єгоров, в.о. професора кафедри Сергій Албул, доцент кафедри Євген Поляков, в.о. доцента кафедри Тарас Щурат, в.о. викладача кафедри Ігор Форнальчук та старший лаборант кафедри Олена Мельникова.

64Науково-педагогічні працівники допомагають своїм сусідам – особам поважного віку у придбанні необхідних продуктів харчування, ліків, засобів індивідуального захисту та здійсненні комунальних платежів.

До благодійного челенджу може долучитися кожен з працівників університету.

   5  7

Перейти до вмісту