• Українська
  • English
×

Благодійна допомога студентів ОДУВС

24 квітня 2018 року студенти Одеського державного університету внутрішніх справ долучилися до Всеукраїнського благодійного проекту «Тиждень добрих справ».

Разом з деканом факультету № 4 Поліною Балтаджи студенти взяли активну участь в організації благодійної допомоги. Так, вихованці вишу зібрали для малечі чималу кількість необхідних речей, серед яких памперси, іграшки, одяг, канцелярія, продукти харчування та засоби особистої гігієни.

Сьогодні «Тиждень добрих справ» охоплює 27 країн, 130 міст, 2 500 проектів і понад 120 000 учасників. В Україні його проводять у Києві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпропетровську.

Основними цілями проекту є виховання традицій звершення безкорисливих добрих справ, створення можливості для реалізації будь-яких волонтерських ініціатив, залучення уваги громадськості до найважливіших соціальних проблем і уваги одеситів до того, що для надання допомоги не завжди потрібні великі фінансові вкладення, досить лише бажання допомогти.

Чужих проблем не буває! Тож, ми маємо пам’ятати, що в нашій країні є багато людей, які потребують нашої допомоги й підтримки. Навіть маленький внесок у добру справу – це вже великий крок до змін на краще майбутнє!

 

Перейти до вмісту