• Українська
  • English
×

Бінарні заняття за участю фахівців-практиків

img_990218 вересня доцентом кафедри адміністративної діяльності поліції факультету № 2 Берендєєвою Анастасією були проведені бінарні семінарські заняття зі студентами 2-ї та 3-ї груп факультету № 1 ННІПтаК за участю старшого оперуповноваженого Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Одеській області підполковника поліції Куртєва Сергія з навчальної дисципліни «Протидія торгівлі людьми та нелегальній міграції» на тему «Форми і методи діяльності працівників поліції щодо протидії торгівлі людьми».

img_98d93Заняття викликало жвавий інтерес серед студентів, які змогли почути практичні аспекти протидії злочинам, пов’язаним з торгівлею людьми. Цікавою виявилася для студентів інформація щодо особливостей зібрання доказів та методики роботи з особами, що підозрюються у вчиненні торгівлі людьми, а також розмежування з іншими видами злочинів. Багато питань студенти ставили щодо джерел отримання інформації про факти торгівлі людьми, особливостей поводження з особами, які постраждали від торгівлі людьми, проблем притягнення до відповідальності осіб, які підозрюються у вчиненні цього злочину.

img_9874Також, використовуючи свій багаторічний досвід боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Сергій Куртєв розказав про найпоширеніші способи вербування, а також надав практичні рекомендації щодо аспектів, на які необхідно звертати увагу, аби не стати жертвою цього злочину.

Перейти до вмісту