• Українська
  • English
×

Бінарні заняття за участю практичного працівника ГУНП

04 листопада в Одеському державному університеті внутрішніх справ професором кафедри кримінального права та кримінології к.ю.н., доцентом Оленою Плужнік і професором кафедри адміністративного права та адміністративного процесу к.ю.н., доцентом Олегом Коропатовим за участю інспектора відділу контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області старшого лейтенанта поліції Олександра Карамалака проведено бінарне заняття на тему «Система покарань. Види покарань» з курсантами 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

photo5332575586364795887photo5332808025699888519Під час заняття курсантам було надано характеристику покарань за кримінальні правопорушення та наведено порівняння з видами стягнень за адміністративні правопорушення. Звернуто увагу на особливості складання процесуальних документів щодо злочинів та адміністративних правопорушень.

Цього ж дня Олегом Коропатовим разом з Олександром Карамалаком проведено бінарне заняття з курсантами 1-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування на тему «Провадження по справах про адміністративні правопорушення».

Під час заняття також звернуто увагу на особливості складання процесуальних документів щодо адміністративних правопорушень.

Перейти до вмісту