• Українська
  • English
×

Бінарне заняття за участі працівника батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області

????????????????????????????????????????????????????????????????????????17 квітня в Одеському державному університеті внутрішніх справ на кафедрі тактико-спеціальної та вогневої підготовки проведено бінарне заняття на тему «Тактичні дії працівників поліції по затриманню озброєних злочинців в умовах діяльності транспорту» за участі працівника батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області капітана поліції Ігоря Кірюхіна.

Заняття організовано старшим викладачем кафедри майором поліції Віталієм Прядко серед курсантів 3-го курсу факультету № 3.

Під час практичної частини заняття відпрацьовувались наступні питання:

– тактика затримання озброєних злочинців в умовах діяльності транспорту;

????????????????????????????????????????????????????????????????????????– тактика штурму транспортного засобу при очікуванні відкритого бойового контакту зі злочинцями.

Такий вид діяльності як бінарне заняття викликає високу мотивацію, стимулює творчий пошук, розвиває аналітичні можливості, має великий виховний потенціал, допомагає перенести вже сформовані навички та вміння в нові сфери діяльності. Тож не викликає сумніву, що участь капітана поліції Ігоря Кірюхіна підвищила актуальність теми заняття і зробила його більш обширним та повчальним.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту