• Українська
  • English
×

Бінарне заняття серед студентів Херсонського факультету

07 травня для студентів 4-го курсу Херсонського факультету ОДУВС викладачем кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Божок С. Г. організовано зустріч із заступником начальника слідчого управління – начальником відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління державної фіскальної служби у Херсонській області, АРК та м. Севастополі Іриною Мараховською.

1Ірина Мараховська розповіла про структуру Фіскальної служби України, про напрями співпраці органів фіскальної служби та Національної поліції, окреслила напрями їх діяльності, зупинилася на переліку статей Кримінального кодексу України, які підпадають під юрисдикцію відділу розслідування слідчого управління фінансових розслідувань та навела конкретні приклади судових рішень у галузі правопорушень за статтями 205 ККУ та 216 ККУ на Херсонщині.

Курсанти задавали питання щодо порушення податкових процедур фірмами, фіктивного підприємництва та ін. На усі питання було отримано високопрофесійні відповіді, що спиралися на чинне законодавство.

Перейти до вмісту