• Українська
  • English
×

Бінарне заняття для студентів Херсонського факультету

7 листопада для студентів 3-го курсу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ відбулося бінарне заняття з навчальної дисципліни «Фінансове право України».

2Разом із професором кафедри адміністративного права та адміністративного процесу доктором педагогічних наук Юлією Кузьменко заняття провела заступник директора регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області Олена Іпатенко.

Під час заняття були окреслені напрями діяльності та задачі державної системи з надання безоплатної вторинної правової допомоги, розглянуті практичні приклади щодо діяльності регіонального центру у Херсонській області, розкриті питання з надання податкової знижки на навчання, проблем щодо кредитної банківської системи та конкретні приклади у галузі правопорушень щодо переуступлення боргів колекторам.

Коло запитань студентів стосувалося податкової знижки на навчання, погашення кредитів та реструктуризації боргу за кредитом тощо. На усі питання було отримано професійні відповідно до чинного законодавства відповіді.

Перейти до вмісту