• Українська
  • English
×

Заступник керівника Одеської місцевої прокуратури № 3 провів заняття з курсантами вишу

30 жовтня завідувачем кафедри кримінального процесу к.ю.н. підполковником поліції Ганною Тетерятник разом із заступником керівника Одеської місцевої прокуратури №3 к.ю.н. старшим радником юстиції Олегом Болгаром було проведено бінарне практичне заняття з курсантами 307 навчального взводу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування.

Під час заняття були обговорені теоретичні та практичні аспекти повідомлення про підозру. Олег Болгар розповів про гарантії обґрунтованості підозри, взаємодію слідчого, керівника органу досудового розслідування та прокурора на цьому етапі провадження, забезпечення прав учасників процесу, особливості прокурорського нагляду при зміні підозри та повідомленні про нову підозру.

Курсанти також ознайомилися зі зразками процесуальних документів по темі заняття, поставили питання практичного характеру, які їх цікавили. Особливу цікавість викликали приклади з власного професійного досвіду Олега Васильовича, який понад 21 рік працює в органах прокуратури.

2 3 4

Перейти до вмісту