• Українська
  • English
×

Активне дозвілля курсантів ОДУВС

????????????????????????????????????????????????????????????????????????15 вересня серед курсантів 2-го, 3-го та 4-го курсів факультету № 3 Одеського державного університету внутрішніх справ було проведено виховний захід «Пішохідний туризм».

Захід організовано з метою національно-патріотичного виховання курсантів, а також з нагоди Всесвітнього дня туризму, який відзначається щорічно 27 вересня.

На десяти контрольних пунктах з курсантами були проведені лекції та практичні відпрацювання щодо правил користування компасом та мапою, ????????????????????????????????????????????????????????????????????????орієнтування на місцевості, правил розкладання намету, розведення багаття, надання першої допомоги, використання в поході мотузки, правил в’язання вузлів тощо.

Слід зазначити, що пішохідний туризм — один з найпоширеніших видів спортивного туризму, основною метою якого є подолання групою туристів маршруту по місцевості з місця відправлення до місця прибуття за вказаний проміжок часу.

Пішохідний туризм сприяє фізичному та інтелектуальному розвитку людини, підтримці хорошої фізичної форми за рахунок певного періоду перебування в природних умовах навколишнього середовища.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту