• Українська
  • English
×

У Херсонському факультеті вітали майбутніх курсантів

Перший етап до омріяної професії подолали 105 найкращих абітурієнтів, які успішно пройшли вступні випробування у Херсонському факультеті Одеського державного університету внутрішніх справ.

1Вступна кампанія 2020 року була надзвичайно важкою як для абітурієнтів, так і для працівників навчального закладу. Кількість бажаючих вступити на навчання до Херсонського факультету ОДУВС на етапі реєстрації кандидатів перевищувала кількість бюджетних місць майже у три рази. Але карантин вніс свої корективи у підготовку випускників цього року до ЗНО, за статистикою кожен п’ятий абітурієнт не набрав необхідної кількості балів на ЗНО та не був допущений до вступних іспитів.

А потім були досить виснажливі іспити фізичних можливостей, які також для багатьох абітурієнтів закінчилися фіаско.

Сьогодні, 18 серпня, 105 найкращих, найрозумніших, найспортивніших та наймотивованіших юнаків та дівчат, а також їх батьків вітали в актовій залі проректор Одеського державного університету внутрішніх справ – декан Херсонського факультету Олексій Соловей та керівники структурних підрозділів навчального закладу. Зовсім скоро для них розпочнеться другий етап, який проходять усі майбутні курсанти – табірний збір – двотижневий курс близького знайомства з особливостями навчання, побутом, дисципліною та відпрацюванням стройових навичок. На загальних зборах відбулося і перше знайомство вступників 2020 року зі своїм командиром (а за сумісництвом вихователем, наставником, тренером та батьком) майором поліції Дмитром Карбовським.

Представники факультету відповіли на усі питання, які виникли в аудиторії стосовно підготовки до навчання, режиму дня, побутових моментів, медичного забезпечення та іншого.

Перейти до вмісту