• Українська
  • English
×

Студенти ОДУВС взяли участь у ІІ Молодіжному форумі – Одеса 2016

16-17 вересня 2016 року на базі Національного університету «Одеська юридична академія» відбувся ІІ Молодіжний форум – Одеса 2016, у якому взяли участь студенти Одеського державного університету внутрішніх справ.

1474369329_777Організаційним комітетом цього заходу була створена досить цікава та насичена програма, яка включала в себе різноманітні проекти, майстер-класи, круглі столи та цікаві тренінги, що внесли неабияке різноманіття у студентське життя.

Також в рамках форуму були організовані Школа студентського самоврядування для органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів  II-IV рівнів акредитації та Школа молодіжної ініціативи для лідерів громадських організацій та ініціативних груп.

 Активними учасниками молодіжних зібрань виступили студенти 3-го курсу факультету №4 Качевський Андрій, Петрик Мирослав, Тригубова Іванна та Касаткіна Анастасія.

1474369315_555По закінченню форуму всі студенти, які брали участь у програмі, були нагороджені сертифікатами учасників «Молодіжного форуму – Одеса 2016».

Вихованці нашого вищого навчального закладу завжди беруть активну участь у студентських наукових заходах, які не лише мають важливе значення для їхнього власного досвіду, але й демонструють рівень знань, здобутих у стінах Одеського державного університету внутрішніх справ.

Перейти до вмісту