• Українська
  • English
×

Початок навчального року в ОДУВС

03 вересня в Одеському державному університеті внутрішніх справ за участю постійного та перемінного складу ОДУВС, а також гостей закладу вищої освіти відбулися урочистості з нагоди проведення Дня знань.

img_9064????????????????????????????????????Цього святкового дня розділити радість з курсантами та студентами прийшли їхні батьки та рідні, які із захопленням та хвилюванням спостерігали за своїми дітьми.

Після урочистого внесення прапора університету присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих, хто, проявивши мужність, стійкість та відвагу, загинули при виконанні службового обов’язку; тих, хто ціною власного життя намагався зробити все можливе для збереження цілісності України, відновлення миру та спокою задля майбутнього процвітання незалежної країни.

img_9082????????????????????????????????????Традиційними стали передача символічного ключа знань та вручення від випускників університету курсантам-новобранцям літопису визначних дат і досягнень ОДУВС, що ведеться з часів заснування нашого славетного навчального закладу, а студентам-першокурсникам – символічного студентського квитка.

З привітальним словом до курсантів, колег, ветеранів, батьків та гостей заходу звернувся ректор університету доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук,img_9116img_9130 який привітав усіх присутніх з початком нового навчального року, відмітивши, що саме освіта та знання є справжнім безцінним надбанням народу, який визначає його потенціал та розвиток на багато десятиліть вперед.

«Навчайтеся, цілеспрямовано опановуйте знання, набувайте необхідні навички, набирайтеся досвіду. Усе це знадобиться Вам на терені служіння Батьківщині», — зазначив ректор університету.

Після закінчення свята вихованці вишу зробили пам’ятні фото та пішли на свої перші пари в навчальному році.

img_9044 img_9046 img_9052 img_9055 img_9057 img_9058 img_9062  img_9073 img_9075 img_9076  img_9088 img_9090 img_9100  img_9119 img_9136img_9136 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту