• Українська
  • English
×

Представники ОДУВС увійшли до складу конкурсної комісії другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

26 квітня 2018 року на базі Національного університету «Одеська юридична академія» відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Право».

Для участі у підсумковій науково-практичній конференції було запрошено науково-педагогічних працівників Одеського державного університету внутрішніх справ, а саме: професора кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії Олену Цильмак та завідувача кафедри адміністративної діяльності ОВС та економічної безпеки Артема Шелехова, котрі виступили членами галузевої конкурсної комісії.

Слід відзначити, що метою Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт є створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді; підтримка наукової та творчої роботи студентів; стимулювання інтересу студентів до дослідницької роботи; оволодіння студентами інноваційними технологіями. У конкурсі можуть брати участь студенти, які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра  та магістра.

Перейти до вмісту