• Українська
  • English
×

14 березня – День українського добровольця

14 березня з нагоди відзначення Дня українського добровольця керівництво Одеського державного університету внутрішніх справ взяло участь в урочистій церемонії покладання квітів до меморіалу воїнам Одеси і області, які загинули в зоні проведення АТО.

img_9385Заходи проходили на території скверу біля Одеської обласної державної адміністрації за участю керівництва міста та області, а також представників духовенства, ветеранських організацій та громадськості.

Нагадаємо, що Верховна Рада України прийняла постанову «Про встановлення Дня українського добровольця». Згідно з постановою День українського добровольця відзначається 14 березня.

img_9386У пояснювальній записці до постанови зазначено, що березень 2014 року увійшов у новітню історію України завдяки фактичній анексії Криму. Крім того, в південно-східних регіонах України закликали до від’єднання від України.

img_9403Саме 14 березня 2014 року понад 500 добровольців із Самооборони Майдану вирушили на військовий полігон для проходження військової підготовки для подальшої участі у воєнних діях. Так розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону.

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків. Ми пишаємося тим, що Україна має справжніх патріотів, добровольців, захисників своєї Батьківщини, тих, хто цілком та повністю відданий національним інтересам задля кращого майбутнього нашої держави.

  img_9390img_9397  img_9409 img_9410 img_9414 img_9416

Перейти до вмісту