• Українська
  • English
×

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

img_180220 лютого 2017 року на знак вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні ректор Одеського державного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук взяв участь в урочистому покладанні квітів до пам’ятного знака Героїв Небесної Сотні.

img_1828Заходи проходили у сквері Героїв Небесної Сотні за участю керівництва міста та області, представників духівництва та громадськості, і традиційно супроводжувались виконанням гімну та збройовим салютом.

img_1814Нагадаємо, Указ “Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні” Президент Петро Порошенко підписав 11 лютого. Документ передбачає щорічне відзначення 20 лютого дня Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), img_1838захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Тож, герої Небесної Сотні мають стати прикладом для кожного українця. І кожний повинен зробити усе для того, щоби ті смерті не були марними. Власне заради оновлення країни і віддали своє життя герої, котрих сьогодні вшановує Україна.

Перейти до вмісту