• Українська
  • English
×

ОДЕСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ВНУТРІШНІХ СПРАВ ОЧОЛИВ ДМИТРО ШВЕЦЬ (ВІДЕО)

Наказом МВС України від 21 червня 2022 року № 355 ректором Одеського державного університету внутрішніх справ призначений доктор юридичних наук, доцент, заслужений працівник освіти України полковник поліції Дмитро Швець, який донедавна обіймав посаду першого проректора Харківського національного університету внутрішніх справ. Представила нового керівника закладу вищої освіти колективу вишу директор Департаменту освіти, науки та спорту МВС України Інна Ящук.

У заході взяли участь: перший заступник директора Департаменту освіти, науки та спорту МВС України полковник поліції Антон Сизоненко; народний депутат України IX скликання Олексій Леонов; перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков; перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський; начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області генерал поліції третього рангу Микола Семенишин.

Очільниця Департаменту розпочала промову з вшанування пам’яті тих, хто поклав життя на захист України. І в цей день, 22 червня, коли Друга світова війна розпочалася для України з бомбардувань, закликала згадати тих, хто боронив нашу державу в ті роки, і тих, хто стоїть на захисті України сьогодні.

«У ювілейний для університету рік (100-річчя) відбуваються зміни. Я думаю, що ви, вельмишановний колективе, станете ще сильнішими і ще кращими», – наголосила Інна Ящук.

Новопризначений ректор подякував керівництву МВС України та Департаменту за високу довіру, відмітивши, що у цей надскладний для нашої країни час поруч з Національною поліцією, військовослужбовцями, представниками органів влади Одеського регіону Одеський державний університет внутрішніх справ забезпечує безпекову складову півдня нашої держави.

«Я переконаний, що ті традиції, які існують у закладі вищої освіти, в умовах сьогодення будуть примножуватися і збагачуватися, а наш заклад буде дійсно провідний, потужний та багатопрофільний на півдні нашої держави», – додав Дмитро Швець.

За дорученням Голови Національної поліції України та від колективу ГУНП з призначенням на посаду ректора Дмитра Швеця привітав очільник поліції Одещини Микола Семенишин. Він зазначив, що випускники вишу є гордістю правоохоронної системи нашої країни, і наукова школа південного регіону є зразковою.

Перейти до вмісту