• Українська
  • English
×

Курсанти ОДУВС проводжали правоохоронців Одещини у район проведення ООС

Сьогодні, 15 січня, на базі Одеського центру первинної професійної підготовки “Академія поліції” ОДУВС відбулися урочисті заходи з нагоди відбуття зведеного загону офіцерів батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Шторм» та Управління патрульної поліції в Одеській області у район проведення Операції Об’єднаних сил.

Всього на Схід країни відправилися 35 працівників поліції, проводжати яких зібралися керівництво поліції області, курсанти поліцейського вишу, представники влади і духовенства, волонтери, рідні, друзі та колеги.

На урочистостях був присутній перший проректор Одеського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Сергій Братель, який звернувся до правоохоронців зі словами вдячності та підтримки.

«Одеський державний університет внутрішніх справ пишається своїми випускниками, які долучаються до оборони України від збройного агресора. Бажаємо міцного здоров‘я та неодмінно пам’ятати, що на вас завжди чекають вдома», – додав він.

Очільник Головного управління Національної поліції в Одеській області генерал поліції третього рангу Микола Семенишин відмітив, що це не перша ротація правоохоронців у район проведення ООС, та звернув увагу присутніх на знаковість проведення заходу на базі Одеського державного університету внутрішніх справ:

«Ми пишаємося нашими колегами, які відмінно виконують службові обов’язки у зоні проведення Операції Об‘єднаних сил, а також нашими курсантами, які у період стримання збройної агресії обрали професію поліцейського».

Далі до бійців звернулися представники волонтерської групи, які вручили правоохоронцям обереги та побажали міцної товариської підтримки й повертатись додому цілими та неушкодженими.

Благословив особовий склад зведеного загону протоієрей Одеської єпархії православної церкви України, духівник поліції Одещини Отець Роман, який провів молебень на легку та безпечну службу.

Урочистий захід завершився виконанням Гімну поліції Одещини від оркестру Головного управління та пам’ятним фото на згадку.

Перейти до вмісту