• Українська
  • English
×

Зустріч з майбутніми слідчими у рідній Alma mater

Сьогодні, 9 серпня, курсанти 3-го та 4-го курсів факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Одеського державного університету внутрішніх справ зустрілися з колишнім випускником – начальником слідчого відділу ОРУП № 1 ГУНП в Одеській області майором поліції Олександром Нетребським.

Керівник одного з найбільших слідчих відділів в Одеській області був приємно вражений позитивними перетвореннями у вигляді кількох сучасних навчальних полігонів, один з яких – «Кімната, дружня до дитини» вже ставав корисним при допиті неповнолітньої особи. 100-річчя – це знаменна подія, до якої університет підійшов зі значними напрацюваннями.

Зустріч з Олександром Нетребським пройшла у дружній та теплій обстановці. Обговорена специфіка слідчої діяльності у воєнний час; вплив органів дізнання на загальне навантаження слідчого; проведення досудового розслідування за основними напрямами роботи слідчого відділу та інше. Окремо майор поліції зупинився на діяльності слідчо-оперативної групи, її технічному оснащенні та керівній ролі слідчого.

На думку Олександра Нетребського, випускники закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання МВС України, у тому числі Одеського державного університету внутрішніх справ, мають високого рівня знання, навички та компетенції, а також повністю адаптовані до реалій служби, чим вигідно відрізняються від випускників цивільних ЗВО.

Олександр Нетребський пишається тим, що відвідав славетну Alma mater у її 100-річчя!

Перейти до вмісту